Till Nyhetsarkivet

 

         

23 Nya TequilaMaestros diplomerades

(2015-05-20)
Tisdagen den 12 maj premierade Mexikos ambassadör Augustin Gasca Pliego branschens nya TequilaMaestros till en Tequila Gala i sitt residens på Djursholm. Diplomanderna har under 2013 - 2014 studerat och klarat av provet som gör dem till TequilaMaestros. Bland de diplomerade finns 17 svenskar en holländare, en belgare en fransman, två italienare och en finländare.

Ladda ner pressrelease och pressbilder 

NY PRODUKTKATALOG MED MASSOR AV NYHETER 

(2013-02-02 )

Ladda ner vår produktkatalog för restauranger, barer och hotell med utskänkningstillstånd. Här hittar du förutom utförliga presentationer av våra spännande agavedestillat också vår prislista med artikelnummer även för våra produkter hos Bibendum, Servera, Martin Olsson och Menigo.

Nu blir det ännu enklare för dig med restaurang att skaffa den bästa tequilan och mezcal, antingen direkt från oss eller från någon av våra grossistvänner!

Köpa tequila som privatperson

 

BESTÄLL DIREKT VIA HEMSIDAN - ÖVER 70 OLIKA HANTVERKSMÄSSIGA AGAVEDESTILLAT BARA FÖR DIG MED UTSKÄNKNINGSTILLSTÅND

(2013-01-10)
Nu kan du som har restaurang eller bar beställa direkt via vår hemsidan. Du har tillgång till hela sortimentet av tequila, mezcal och sotol, där mer än hälften bara är tillgänglig för dig som har utskänkningstillstånd. Klicka här för att göra din beställning!

BESO CONCENTRADO DE AGAVE - UNIK AGAVE SYRUP SKRÄDDARSYDD FÖR COCKTAIL MIXOLOGI

&Jones Concentrado de Agave är en speciellt utvecklad agave syrup för att passa direkt för baren. Den är mer lättflytande än andra produkter och är därför enkel att använda i cocktails. Den har dessutom ett högre fruktosinnehåll och därmed ett lägreGI än andra produkter. Den passar också utmärkt i matlagning, både i varmrätter och till efterrätter.

!LANSERAS I MARS 2011, MEN VI HAR REDAN IDAG TILLGÅNG TILL ETT BEGRÄNSAT ANTAL PROVER. KONTAKTA OSS!

Läs mer om &Jones Agave Syrup 

PROVA DON ABRAHAMS MAKALÖSA EKOLOGISKA TEQUILA

Vi blev helt mållösa när vi såg Tequila las Americas agaveodlingar som är fantastiskt vackra och belägna på Amatitans sluttningar. Kor och hästar håller odlingarna rena från ogräs, eftersom bekämningsmedel är helt förbjudna i ekologisk odling. Och inte blev vi mindre överraskade när vi provade deras tequila. För det här är inte bara den bästa ekologiska tequila 100% agave vi provat, utan en av de bästa blancos vi avnjutit överhuvudtaget!

 

Läs mer om Don Abraham

7 LEGUAS - "THE ORIGINAL PATRÓN"

7 Leguas är en mycket välkänd och respekterade ultra-premium tequila i Mexiko. I världen är det kanske mest känt som den tidigare producenten av världens största tequila 100 % agave Patrón.

Det som gör 7 Leguas så unikt är deras mycket traditionella och hantverksmässiga produktionsmetoder. Man använder en hästdriven Tahona (stenkvarn) för att mala agaven och agavefibrer såväl vid fermenteringen som destilleringen.

Läs mer om 7 Leguas (Siete Leguas)

 

 

 

 

 

 

 

HANDPICKED BY ALIASSMITH - FÖRST I VÄRLDEN MED SINGLE-CASK, CASK-STRENGTH TEQUILA!

Efter sju års erfarenhet av tequilavärlden och med mer än femtio besökta producenter, tyckte vi att det var läge att buteljera den allra bästa tequila vi provat! Handpicked by AliasSmith är ett projekt där vi presenterar de bästa faten som vi provat oblandade, d.v.s. vi buteljerar dem i fatstyrka och single-cask.

Produktion är mycket begränsad och av våraförstafyra fat återstår nu bara ett fåtal flaskor!

Läs mer om Handpicked by AliasSmith

Bibendum satsar stort på hantverksmässig tequila!

 

 

Bibendum, som är en av Sveriges största importörer och distributörer av spritdrycker, vin och importerad öl, inleder under hösten en stor satsning på hantverksmässigt framställd tequila 100 % agave. Den 1 oktober lanseras inte mindre än åtta olika produkter under fyra olika varumärken. Bibendums satsning görs i samarbete med Europas ledande tequilaexperter, AliasSmith AB.

Läs pressmeddelande

Nytt i Pressklipp - Se vad som skrivits om AliasSmith och tequila 100 % agave

Köp våra produkter genom restauranggrossister

Vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda ett urval av våra produkter till restauranger, hotell och cateringföretag med serveringstillstånd genom Servera, Menigo, Martin Olsson, Keges Grosshandel, Svensk Cater och Matgrossisten.

www.servera.se

www.menigo.se

www.martinolsson.se

www.svenskcater.se

Du kan givetvis fortfarande beställa hela sortimentet genom AliasSmith.

 

 

Vi erbjuder ett fantastiskt utbud av tequila och mezcal i Systembolagets fasta sortiment, tillfälliga exklusiva sortiment eller i beställningssortimentet. Om du vill ha tillgång till ett mycket större  sortiment som konsument, blir du medlem i TequilaSpirit!

Klicka här!

 

Copyright © AliasSmith AB. Information om cookies