Nyheter
Pressmeddelande
Mediaservice
Pressklipp
Allt om Whisky 2011 Nr 1
Allt om drycker 2008-1
Allt om mat 2008-2
Allt om drycker 2007-3
Slitz 2007-10
Lustjakt 2007-3
PS RedPages 2007-09
apéritif 2007-4
Allt om mat 2007-10
Aftonbladet 2007-05-11
Drixx 2007-1
Aftonbladet 207-03-30
Punkt.Se 2007-03-23
Gourmet 2007-1
Elle 2007-2
KickOff 2006-4
Allt om Mat 2006-18
Helsingborgs Dagblad 2006-0
apéritif 2006-2
Vinordic 2006
journal chocolate 2006-1
Cosmopolitan 2006-3
apéritif 2006-1
Restauranger & Storkök 2006
Vin & Barjournalen 2006-1
Livets Goda 2005-17
entreprenör 2005-7
apéritif 2005-4
Allt om Mat 2005-9
Restauranger & Storkök 2008
The Spirits Business 2008-2
Östermalmsnytt 2008-04
Restauranger & Storkök. 200
The Spirits Business 2008-3
Hänt Extra 2008-21
imbibe 2008-May/June
Chocklad Festival 2008-10
Aperitif 2008-8
Allt om dryncker 2008-11
Metro 2009-03-12
Whisky&Bourbon 2009-1
Scanorama 2009-9
svr.se 2010-1
Veckans Affärer 2010-9
DN på Stad 20010-03
Livets Goda 2010-47
DN Söndag 2010-04-04
Whisky Magazine 2010-40
Whisky&Bourbon 2010-4
Hotell & restaurang Tidning
DN Mat & Dryck 2011-01-30
imbibe 2011-jan/feb
apéritif 2011 Nr 2
Ny tequilaproducent till Sverige

AliasSmith, importören som fokusera på kvalitetstequila, introducerar en ny producent i Sverige lagom till Stockholm Beer & Whisky Festival - 7 Leguas.

Ny tequilaproducent till Sverige

Destilleriet, som ligger i Atotonilco i Los Altos i Jalisco, producerade tidigare också Patron, USA:s största 100% agave-tequila, innan Patron valde att bygga ett eget gigantisk destilleri för mer industriell produktion.

- 7 Leguas produkt är på fler sätt unik och mycket hantverksmässigt gjord.

Man använder hästar och tahona, stenhjul som dras av hästar, för att krossa den bakade agaven för att få ut agavejuicen. Man använder fibrerna från agaven vid fermentering, och är helt ensamma om att också använda agavefibrer vid destillerigen av den fermenterade agavejuicen till tequila, meddelar Niclas Berg på AliasSmith.

Copyright © AliasSmith AB. Information om cookies